Affärsinriktad redovisningskonsult

Affärsinriktad redovisningskonsult

Vi erbjuder dig ett varierande jobb som redovisningskonsult åt våra kunder där du kommer att utföra alla förekommande ekonomiuppgifter i aktiebolag och enskilda firmor.

Det innebär att du kommer att vara med och driftsätta nya kunder, ansvara för deras löpande ekonomihantering tex kund- & leverantörsreskontra, utbetalningar, fakturering, bokföring, moms, skatter, avstämningar, löner samt månadsbokslut, årsbokslut och inkomstdeklarationer.

Du kommer att även att lägga ett stort fokus på merförsäljning till våra kunder i form av rådgivning och rapporteringar.

All ekonomi i realtid

Våra kunduppdrag är varierande. Dels har vi företag i olika branscher som lämnar in material månadsvis. Men oftast har vi i uppdrag att sköta hela företagens ekonomi i realtid. Vi fungerar som deras ekonomiavdelning. Det är ett omväxlande och roligt jobb som kräver flexibilitet.

Med rätt profil kommer du att ha en egen kundstock och kunna ansvara för alla förekommande tjänster. Det innebär mycket kundkontakt och planering av uppdrag.

Säljande roll

Du kommer även att få en säljande roll hos oss vilket innebär utveckling av våra befintliga kunder men även nyförsäljning till nya potentiella företag. Ett mycket spännande uppdrag för rätt person.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomiansvarig på ett företag eller som redovisningskonsult på en ekonomibyrå. Du måste ha flerårig erfarenhet av alla uppgifter från löpande bokföring till bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Det är även meriterande om du har vana av rådgivning och Vismas ekonomisystem.

Som person är det viktigt att du är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd inför kundernas behov och kommunikativ.

Du får gärna vara en glad person som gillar att sprida positiv energi – och självklart hoppas vi att du vill vara med och utveckla ECAB EkonomiCentra AB i framtiden.

Vi samarbetar med våra kunder digitalt och utför alla våra tjänster i våra lokaler på Aspholmen, Örebro.

Maila din ansökan till ale@ekonomicentra.se

Din ansökan ska innehålla:

  • Personligt brev
  • CV
  • Referenser
  • Foto
  • Löneanspråk
  • Tidigaste tillträdesdag
  • Ange om du vill jobba heltid eller deltid
VIDEO: Vision och arbetssätt (10 minuter)

Här kan du se en video med ägaren Ann-Louise Ekstrand där hon berättar för andra redovisningskonsulter hur hon digitaliserat sin byrå och vad som är hennes vision för framtiden.