Anne-Louise Ekstrand

Ägare & konsult

ale@ekonomicentra.se

070-96 87 042

Anki Johansson

Konsult

anki@ekonomicentra.se

072 – 996 48 64

Vi rekryterar!

Är du vår nya medarbetare?

Hej! Vi är dina nya kollegor inom redovisning och lön.

ECAB Ekonomicentra erbjuder dig en egen ekonomichef, en ekonomiavdelning och en löneavdelning – vi gör det lätt att vara företagare.

Som företagare kan det bli lite ensamt ibland. Ingen kan vara expert på allt. Men det tvingas företagare ofta vara – vilket också är en del av tjusningen med att driva eget. ECAB Ekonomicentra har funnits sedan 2012. Jag som grundare, Ann-Louise Ekstrand, har en bakgrund som ekonomichef. Jag vet vilka fördelar det innebär att få hjälp med ekonomi och lön – någon som gör budget och får kassaflödet att fungera, någon som kan det snåriga löneområdet och som backar upp när man är på semester. Min affärsidé har därför alltid varit att erbjuda en ekonomi- och löneavdelning till företag som inte har möjlighet att anställa på heltid. ECAB:s kunder delar helt enkelt på de resurser och den kompetens vi erbjuder. Det är smart och resurseffektivt – och bra för både dig och ditt företag.

Alla företagare har rätt till en egen ekonomi- och löneavdelning, brukar vi säga.

Som kund får du:

  • En bra kontakt med en ansvarig konsult som känner dig och ditt företag. Du kommer ibland att ha daglig kontakt med oss – vi är ju kollegor.
  • Vi delar samma ekonomisystem och undviker helst papper, vilket sparar administrativ tid.

Ni bestämmer hur mycket ni vill ha hjälp med. Anlita oss gärna som en komplett ekonomipartner. Läs mer om våra tjänster.

 

ECAB rekryterar! Lediga tjänster
Nyheter om ekonomi och om ECAB Aktuellt

Samarbeten & Referenser
Vill du ha samma hjälp som våra nöjda kunder?
  • Hög serviceEtt kundnära samarbete där vi alltid ger er det lilla extra.
  • TrygghetFå full kontroll & hög kvalité med en egen inloggning till våra system, rapporter i realtid, ärendehantering och plattform för dokumentdelning.
  • Fast prisBetala månadsvis och välj vilka tjänster du vill ha hjälp med.
  • Ingen bindningstidHos oss stannar du för att du vill, inte för att du måste.