Affärsinriktad redovisningskonsult

Affärsinriktad redovisningskonsult

ECAB EkonomiCentra AB är en modern redovisningsbyrå som stärker kundernas företag genom kundnära samarbeten och proaktiv rådgivning.

Vi har varit nominerade till Företagarnas pris i Visma Accounting Awards och siktar högt genom att ständigt utveckla vårat koncept och arbetsrutiner.

ECAB är lokaliserade på Aspholmen i Örebro med fri parkering. Därifrån samarbetar våra 3 medarbetare med våra kunder genom digitala lösningar.

Våra affärsområden

ECAB EkonomiCentra AB har två affärsområden med tydliga paketerade lösningar för att nå bästa kundnytta.

Vårt framgångsrecept är Egen Ekonomiavdelning där våra kunder anlitar oss som sin outsourcade ekonomi- & löneavdelning. Tillsammans bygger vi upp ett tätt samarbete i realtid med företagets ledning, medarbetare och samarbetspartners gällande alla förekommande administrativa och ekonomiska uppgifter– precis som en vanlig ekonomi- och löneavdelning.

Inom Bara Bokföring hjälper vi de mindre företagen med redovisning och bokslut. Vi levererar en kvalitativ och trygg hantering av bokföringen med enkla och tydliga rapporter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill ta rollen som ekonomiansvarig i uppdrag för utvalda kunder och har förmågan att leverera ett ökat kundvärde med dina kunskaper inom redovisning och rådgivning.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt från löpande ekonomiuppgifter till bokslut och rådgivning. Du kommer att offerera nya tjänster till befintliga kunder och ansvara för att avtalade tjänster utförs strukturerat och noggrant med en kvalitetssäkrad leverans inom överenskomna tidpunkter.

Du ska vara självgående och ha flerårig erfarenhet inom redovisning, bokslut, årsredovisning och rådgivning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Vismas system men även Fortnox. Har du någon auktorisation ser vi det som en stor fördel.

Det som motiverar dig är att du har möjlighet att påverka med din kompetens så ECAB fortsätter att växa och ligga i framkant i branschen. Men du vill också utvecklas mer själv och bli ännu vassare på det du gör.

Sist och möjligtvis störst av allt har du förmågan att skapa nära relationer med dina kunder med hög servicekänsla. Du vill vara deras kunskapskälla och bollplank så de kan driva sina företag mot en lysande framtid.

För att trivas hos ECAB

För att trivas hos oss är du en lyhörd och motiverande lagspelare som stöttar dina kollegor och vill bidra med en god teamkänsla. Vi värnar om att det är högt i tak där allas idéer, tankar och kompetens är lika värda. Du vill vara delaktig i att ta fram nya koncept och lösningar till våra kunder.

ECAB är ett team där vi tillsammans ska skapa den bästa redovisningsbyrån i Örebro samtidigt som vi har roligt tillsammans.

Ansök nu!

Välkommen att söka vår lediga tjänst idag. Urvalet sker löpande.

Vi söker en heltidstjänst. Men det viktigaste för oss är att hitta rätt person så berätta om du hellre vill jobba deltid, för då löser vi det med 2 medarbetare istället.

Maila din ansökan till ale@ekonomicentra.se

Din ansökan ska innehålla:

  • Personligt brev
  • CV
  • Referenser
  • Foto
  • Löneanspråk
  • Tidigaste tillträdesdag
  • Ange om du vill jobba heltid eller deltid
VIDEO: Vision och arbetssätt (10 minuter)

Här kan du se en video med ägaren Ann-Louise Ekstrand där hon berättar för andra redovisningskonsulter hur hon digitaliserat sin byrå och vad som är hennes vision för framtiden.